Rolluiken

Rolluiken

Wij leveren inbouwrolluiken en traditionele rolluiken, industriële rolluiken en rolhekkens, garagerolluiken, alsook het transparante veiligheidsrolluik

Voorzetrolluiken in pvc, aluminium (alu) of staal, zijn heel eenvoudig te plaatsen. U hoeft bovendien geen schade te vrezen aan uw interieur of aan uw buitengevel. Ideaal dus bij renovaties. Door de vele keuzemogelijkheden zijn voorzetrolluiken steeds in harmonie met uw gevel. Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken worden tijdens de raamproductie boven op het raam gemonteerd. Opbouwrolluiken zijn dan ook een uiterst efficiënte oplossing bij zowel nieuwbouw als bij renovatie: het rolluik wordt mee met het raam wordt geplaatst, de rolluikkast is goed geïsoleerd om eventuele warmteverliezen tegen te gaan, en dit alles met weinig of geen verlies aan ruimte of lichtinval.

De industriële rolluiken verzekeren een efficiënte bescherming van winkelvitrines en industriële gebouwen. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende vergrendelings-, beveiligings- en bedieningssystemen.

De industriële rolhekkens zijn een vaak gezien product in het straatbeeld van voornamelijk winkels en industriële gebouwen. Het is immers een efficiënte bescherming tegen ongewenste indringers, zonder afbreuk te doen aan de façade.

Transparant veiligheidsrolluik Eurolook, een uiterst sterke en doorzichtige gevelafsluiting voor bedrijven, winkels en industriële toepassing. Ongekende veiligheid, stijlvol door zijn eenvoud !

Garagerolluiken: kwaliteit en veiligheid voor elke bouwstijl